torsdag 31 juli 2014

Hallå!

Det var ett tag sedan jag bloggade. Jag har inte haft lust helt enkelt eller haft något att skriva om. Överlag blir det glest mellan inläggen. Nog har jag funderat på om jag ska stänga ner bloggen. Dels av ointresse och dels för att jag vill lämna mycket bakom mig. Jag vill lämna de här orden, kapitlen och gå vidare. Vet inte ens om jag har något behov av att blogga överhuvudtaget eller om jag ska börja om på nytt, med en ny blogg. Hursomhelst har jag inte mycket vettigt att säga.

Nåja, inget större problem, det löser sig på det ena eller det andra sättet.

En lägesrapport då:

1. Det är underbart !! att ha hästarna hemma och jag och Pyret har så kul ihop och med dom. Psyket och kroppen fick sig ett rejält uppsving.
2. Trist att den där Fjant drog hem en dryg förkylning och smittade stoet som blev rejält mkt sämre än vad han blev.
3 Roligt med kattunge som vi hämtade på ett udda Place. En by utslängd mitt uti intet. Tatuerade män som rökte moln, lagade trasiga bilar och vrängde sig med kvinnfolk som inte sa nåt.
4 Lite mer pyssel med en kattunge än vad jag tänkte mig-det var längesen vi hade en-den är överallt....och vill slåss med hundarna.
5. Släkten är som vanligt.
6 Bachelor är fortfarande lika bra att se på.
7 Kaninerna älskar varandra och jag är fortfarande säker på att de är honor båda två.
8 Doriskatten är fortfarande på rymmen
9 Prickvovvarna vaktar blåbärsbusken på gården med sina liv. Höll på att dräpa två fåglar när länsstyrelsen var här.
10 Enligt länsstyrelsen hade vi en god förståelse för hur ulv fungerar mkt pga våra hundar. Rovdjur som rovdjur.

1 kommentar:

Ergo Sum sa...

Jag vill gärna läsa glesa inlägg. Så skriv när du vill. Bara du skriver. Och jag vet ju att Doris är tillbaka - hoppas hon mår bra. För övrigt - hoppas Pyret också kryar!

Kram. Och kram