lördag 16 mars 2013

Hal som en ål

Tur att man är som bäst när det gäller, sa den som kom på att hundarna kunde rastas i hästhagen, när hästeländena stod instängda för en stund.

De började på att löpa amok härinne efter en vecka med för lite av motion. Lightebola och ryggpaj det får konsekvenser det. Blommis saknar husse och sitter vid fönstret och väntar. Husses vovve det där.

Annars haglar förslagen på rehabilitering från anhöriga just nu. "Det vore nog bra för dig att träna i bassäng".

Tja där går nån slags personlig gräns. Jag vägrar att stå och plocka kulor i bassäng i grupp. Jag hoppar det.

Pappa tyckte jag skulle göra mig av med hästarna, för att jag kommer ändå inte att kunna rida på minst fem år. Hur har han räknat ut det? Positiv framtoning må jag säga.

"Tänk efter hur länge som du har varit sjuk så kanske du fattar?

Men fatta att jag innan hösten aldrig varit sjuk i ryggont tidigare.

"Öh...jasså..näää..så kanske det är"

Nä nu har väl han gått och fått Alzheimers också.

Man betackar sig för goda råd och tips.

Jag ska gå i skogen och därefter börja rida så smått. Man behöver ju för bövelen inte börja sitta ner i trav med en gång. Det finns nåt ridsätt som inte sliter så. Sen är på sikt ridningen den bästa träning en rygg kan få. Gå i ojämn terräng eller rid...det är ungefärligen samma övning för ryggen.

Nä. Trött blir jag.

Annars vad gäller neurologens brev så känner jag mest idag som att det ska bli intressant hur de förklarar sig här framöver. Ja jag säger som Bildt som just nu står anklagad för felaktigheter av Aftonbladet. "Nä jag är inte arg, jag är road och ser framemot att höra hur de fått ihop den där storyn."

Sällan jag gillar Bildt men denna kommentar var bra faktiskt. Hal som en ål är vad han är. Men här tyckte jag att han gav lite svar på tal.

5 kommentarer:

Freja sa...

Åhh, goda råd, finns det något värre än när andra lyckas komma med antingen sånt man redan själv tänkt på eller sånt man inte är betjänt av...
Sv: Alien fanns på Science Fiction bokhandeln i Gamla Stan, men Alien var (tyvärr ;-)) inte till salu... SF-bokhandeln finns på nätet med, så när köpstoppet väl är över tror jag jag ska ta och shoppa loss lite, för de hade massor av roliga prylar!

Babs sa...

Min dotter har precis haft ryggskott, sådär att hon kröp fram, hon red då inte på en vecka.
Sen tänkt hon testa fast hon fortfarande hade väldigt ont och det gick utmärkt, faktiskt bättre än att gå, så upp i sadeln med dig snart.
Jag har inte orkat sätta mig in i allt vad Bildt har för sig, det sår ju sida upp och sida ned, läser bara rubrikerna så att jag har lite hum om vad det handlar om.
Kram

Millans Värld sa...

Ja det där med goda råd har man fått så man nästan kräks särskilt rörande mina sömnproblem. Vist får man tänka att människor inte vill en illa men ibland blir det bara för mycket.
Hoppas att du får en fin Söndag!
Kram

Jane sa...

Klart som korvspad att du kommer att rida igen.
Föräldrar vill så väl men ibland blir det sååå fel.
Kramar i massor / Jane

Lisbeth sa...

Har suttit och lkäst tillbaks lite i din blogg. De var underhållande läsning. Det här med tips från andra kan få en att gå i taget fast man vet att det är omtanke. Måste ändå berätta att de varma baden som jag inte ville ta gav resultat. Jag fick tillbaks min koordination tack vare dem
Sköt om dig
Kram