onsdag 11 juli 2012

(O)Klart seende





Tack för era braiga kommentarer på förra inlägget.

Det var snällt av er och jag har verkligen tänkt på vad ni har sagt.

Nu känns det lättare det här med Pyret, kompisar och hundra aktiviteter.

Det är okej att ta det lugnt. Pyret vill ta det lugnt och hon blir inte förstörd av att vara med mig.

Det är så mycket man bär med sig från barndom till vuxentiden. Saker som skaver och som gör ens tankar till snedvridna skrattande halvfigurer. Det kräver verkligen sin kvinna att försöka se saker utifrån vid de tillfällena. Eller så har man bloggvänner som ser klart.

Det är himla bra det med.

Idag är det blåsigt och molnigt så det blir en lugn hemmadag, såvida det inte spricker upp i eftermiddag som de där kufarna på SMHI lovat. Då blir det båten och sjön.

Ja det märks vad det blir.

4 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Den här sommaren lär inte toppa nån lista, det är då ett som är säkert.
Men, bara att gilla läget!
Vädret kan man inte rå på :)

Lisbeth sa...

Vad skönt att de du fick läsa kunde vara till hjälp. Sjuttsingen också vad jobbigt det är att klara alla krav. är det inte det ena så är det det andra.
Njut av dagen
kram

Ergo Sum sa...

SMHI... Hrrrmmmpppfff...

Men härligt att det kändes lättare idag. Och visst är det så - att man applicerar sin egna barndom och sina egna behov på barnen? Livrädd som man är att de skall uppleva samma otrygghet, rädsla och skräck..

Kramar

Milla sa...

Kikar in för att hoppas att ni har fina sommardagar och ser att jag inte är ensam om att ha "få" kompisdagar för sonen men han väljer lika gärna bort det och njuter av slappa dagar där han bara "får vara". Barn som likt våra bor på landet vänjer sig att sysselsätta sig vilket är en bra egenskap, tycker jag. Sociala kan det bli om de vill ändå :)
Njut och ha det bra...kompisarna finns ju där en annan dag. Kram