torsdag 16 augusti 2012

Rutiner

Jag är lite trött känner jag.

Det ska bli skönt med rutiner igen nu på Måndag när skolorna drar igång.

Visst har jag en oro inför hur det ska gå för Pyret på ny skola. Med nya kompisar.

Men jag måste tro på henne och att hon klarar det. Men det är lite synd att hon måste byta just nu, för hon är inne i en gungig period, där mycket blir stort. Slår hon sig så är det hela världen tex. När hennes lilla vän som bara är fyra år blev ledsen över att hon ville ha en likadan prinsessklänning som Pyret, så grät Pyret i en halvtimme efter att hon gått hem, bara för att hennes vän blivit ledsen. Nu är Pyret väldigt omtänksam i och för sig....

Men det här med skolstarten då......det går inte att planera livet så. Det som händer det händer.

Idag så händer det väl inte mer än att vi ska ut på klipporna. Om vi orkar dit. Man får väl suga ut det sista av sommaren. Fast ska jag vara ärlig så är jag nöjd. Det kan få bli höst för min del nu. Challe kommer vara hemma mer, klar höstluft, fina hundpromenader. Sen hoppas jag kunna rida lite på stoet igen. Det ser jag framemot.

Vi ska bara bygga en box till Fjanten först. En som är sparksäker, utbrytningssäker med dubbla galler. Eller nåt. De här galna djuren. Men sist fixade han att bli sprayad med flugsprayen. Stort.

4 kommentarer:

Milla sa...

Pirrigt med ny skola men det går säkert bra. Jag tycker också att hösten är ganska mysig bara det inte blåser o regnar alltför mycket :)
Ha det gott!

Blondie sa...

Ja, det är skönt att det återgår till normal vardag igen, för alla!!
Sonen börjar 6an o dottern 8an så det går undan. Hon börjar dock inte förräns tis, 7orna ska ha skolan för sig själv 1 dag först.
Ha en skön kväll !!

Freja sa...

Min dotter börjar oxå en ny skola nu, osäker på hur det kommer att gå, hoppas hon klarar av det. Önskar jag alltid kunde vara med och håla koll, men de brukar klara av det bra själva när inte jag är på plats...

Ergo Sum sa...

Du Millan - det kommer att gå bra!! För Pyret. Här på västkusten är skolorna igång sedan i onsdags.

Hoppas du tar hand om dig! Kram