onsdag 20 juni 2012

Dröm om en getabock

Skaplig dröm inatt. Hade en tik som plötsligt valpade ute på gården. Bar in de där och tiken. I samband med att valparna öppnade ögonen så visade sig det att två var blåögda och att resten hade två horn vardera i pannan. Tydligen hade tiken haft ihop det med en getabock. Man kanske inte ska våga sig på nån drömtydning i det här fallet.

Annars då så törs jag mig på att säga att förkylningen i stort gått över. Igår kunde jag vara uppe igen fast jag blev seg vid minsta ansträngning. Ja la mig i en vilstol ute efter att ha bänglat med Fjant.

Han den jäkeln lärde sig helt apropå att longera sig igår. Jag stod med flugsprayen i höger näven och höll i långgrimskaftet med vänster näven. Tro på tusan men där sprang han lugnt runt. Så nu vet jag hur jag ska göra när han så småningom ska lära sig ordentligt. Flugspraymedel är tydligen ett universalmedel.


Nu hoppas jag på lite finväder också ska jag lägga upp en strategi för stallbygge, så att det blir av nån gång. Det är då tusan att Fortum valt att ställa upp nån jäkla elstation på vår tomt där stallet skulle stå. Jäkelskap alltihop.

2 kommentarer:

Freja sa...

Kombinationen dalmatiner och get hade blivit ett intressant experiment. Egensinniga hade de i alla fall alldeles säkert blivit!

kicki11 sa...

Visst har det varit en besvärlig influensa. Bra att du är piggare nu,