tisdag 12 juni 2012

Ssssssssssss

Tja vilken dag.

Mår illa som ett apskaft och förstår varför Pyret klagat på illamående sen hon blev sjuk.

Klagan, klagan och klagan.

Men jag önskar att den här dan ska ta slut fort, för fy faen för att gå omkring och känna sig spysjuk, i kombi med heltgenomtäppt andningssystem.

Annars så var det satan till förlust i Em igår i fotbollen. Skakigt värre. Jag gillar fotboll men........

Men hur många gånger ska detta analyseras, vridas och vändas på, glysas på. Förlusten.

Så är det med sport, att det ska analyseras i övertid och evighet, även när den stora skaran redan sagt sitt i tre och en halv timma.

Men ett undantag då.

När det gäller ridsport för då får man med nöd och näppe se sista ekipaget på sammandragninen och sen är det klart, slut och finito. Tänk om man eventuellt kunde få se en prisutdelning någongång.

Särskilt som somliga svenskar råkar hamna där ibland.

6 kommentarer:

Agnes sa...

Fy vale för att må illa och inte känna sig kry.
Hoppas att det blir bättre.
Kram

Lisbeth sa...

Ja du ridsport är verkligen försummad. bara några få tillfällen som det visas. Orättvist för alla utövare för det är faktiskt en del som håller på med det. Tycker lite synd om dig nu. Känner den där äckliga förkylningskänslan när man tror att man aldrig ska bli frisk
Krya på dig
kram

kicki11 sa...

Jag är också "urförkyld". Det är skitjobbigt. 9:nde dagen med halsont, hosta och ont i hela kroppen. Nu blir vi nog snart friska Millan.vi får önska det.

Freja sa...

Fy för att vara förkyld och illamående samtidigt! Krya på dig!

Blondie sa...

Så är det, innan sport snackas det vitt o brett om hur många medaljer mm VI ska ta. Förloras det så ska det vridas o vändas på't tills faan blir religiös. Gnäll, gnäll, gnäll........
En anl att jag inte ids titta på skiten.... Gäller all sport utom hästar såklat för det är ju bara småtjejer som tittar på det..
Igår hade italienskan besök av Marcus Fux, det du!!
Ha en bra dag!!

Pipan sa...

Jävulen. Förresten är det ett heltidsjobb med pool. Våra grannar har inte gjort nåt annat än att röra runt i den sen de köpte den. Tömma, fylla, pumpar, håvar.... ja du vet.